MEDLEM

BLI MEDLEM

Du blir medlem i föreningen genom att betala in din första medlemsavgift till föreningens bankgiro eller swish. Ange namn och personnummer på ridande person som meddelande på betalningen och skicka sedan ett mejl till oss, så vi kan bekräfta att vi fått in uppgifterna i vårt medlemsregister och skriva ett medlemskort som du sedan får.


Fina Hilding ute på promenad.

Fotograf: Emilia Ymerstam

Katten Sören chillar på bästa stället.

Fotograf: Madeleine Neterowics

MEDLEMSAVGIFTER

Din medlemsavgift faktureras per kalenderår senast i februari. Se till att föreningen alltid har tillgång till dina uppdaterade kontaktuppgifter. En enskild medlemsavgift ligger på 375 kr/år och familjeavgiften på 650 kr/år. Anmäler du dig under höstterminen betalar du bara halv avgift, 188 kr respektive 325 kr.Du måste ha betalat din medlemsavgift för att ha rösträtt på årsmötet, få ta del av våra aktiviteter och kunna söka ersättning från vår olycksfallsförsäkring. I medlemskapet ingår en prenumeration på tidningen Häst & Ryttare och man kan även få ersättning från föreningen för kostnader vid vissa kurser, aktiviteter och för licenser.

 

FÖRSÄKRING

Våra medlemmar, anläggningen och den verksamhet vi bedriver är försäkrade. Genom sitt medlemskap har alla medlemmar en olycksfallsförsäkring hos Folksam, som gäller under tiden man är på ridskolan, när man deltar i föreningens aktiviteter samt resan till och från. Försäkringen gäller vid olyckasfallsskada som inträffar under aktivitet anordnad av förbundet eller föreningen samt aktivitet som medlem utför under verksamhetstid, i direkt samband med ridning eller annan enskild ridning och träning inom Sverige och under direkt färd till och från verksamheten.

>> Länk till Folksams villkor samt anmälan av skada.


Närbild på vackra Iceman.

Fotograf: Erik Widlund

Emilia på söta Mimmi.

Fotograf: Frida Storm

KLUBBKLÄDER

Föreningens klubbkläder köps in i samarbete med Hööks i Marieberg, Örebro. Vid intresse, kontakta styrelsen.