Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


RRF bildades 1998-06-07 av elever och föräldrar till elever på Rosendahls ridskola. Alla ridskoleelever är medlemmar i föreningen men det finns även  medlemmar som inte rider på ridskolan.

Genom medlemskapet har alla en medlemsolycksfallsförsäkring som gäller under tiden man är på ridskolan, när man deltar i föreningens aktiviteter samt resan till och från stallet/tävlingen.

Man får även en prenumeration på Svenska ridsportförbundets medlemstidning Häst & Ryttare.

Föreningen försöker varje år att arrangera inofficiella klubbtävlingar samt träningar för externa tränare i samarbete med ridskolan. Du kan då hyra ponny/häst från ridskolan.

Medlemmar som vill tävla officiellt löser ryttarlicens i föreningen via Tävlingsdatabasen och får sedan 50% rabatt på startavgifterna på föreningens lokala tävlingar. Kontakta Lollo först för att komma överens om lån av häst/ponny.

I mån av efterfågan ordnas även gemensamma resor till större evenemang t ex Stockholm Horse Show.

Föreningen tillhör Örebro läns ridsportförbund och Svenska ridsport-förbundet. Via dessa medlemskap har föreningens medlemmar möjlighet att delta i kurser, konferenser m m till bra priser.

Finns intresse att gå ungdomsledarkurserna (ULK 1-3), som föreningen kan söka bidrag för från Idrottslyftet, betalar föreningen kursavgifterna. Du förväntas sedan kunna hjälpa till med lektionsundervisning mm.

Föreningens ungdomssektion heter HOVEN och de ordnar egna aktiviteter för barn och ungdomar upp till 25 år. Just nu söker vi er som är intresserade att bilda ungdomsstyrelse.

Välkommen!

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:04 Skribent: Therése Ljung

GRÄSROTEN Svenska Spels kunder är med och delar ut 50 miljoner kr per år till landets idrottsklubbar, vi är en av dem!

 

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

 

SAMARBETSPARTNERS

SPONSORHUSET har samlat över 200 kända nätbutiker på en hemsida och det kostar inget extra för dig att handla via dem. Varje köp ger pengar tillbaka till både dig och föreningen!

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan 

SISU hjälper föreningen med material och ibland kursledare vid teoretiska lektioner och kurser i föreningslära mm.

 

IdrottOnline

IDROTTONLINE är svensk idrotts gemensamma verksamhetsstöd. Ladda hem appen för en gemensam mötesplats och verktyg för att kommunicera, rapportera och administrera din idrott

 

ANTAL BESÖKARE

Postadress:
Rosendahls RF - Ridsport
Therése Ljung, Tunnbindargränd 2
70223 Örebro

Besöksadress:
Rosendahls ridskola, Tysslinge 440
71995 Vintrosa

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info