Hoppa till sidans innehåll

Ny webbshop

30 SEP 2009 11:22
Handla på nätet och stöd samtidigt Rosendahls Ryttarförening. Välkomna att besöka vår nya webbshop!
  • Uppdaterad: 30 SEP 2009 11:23

Vi har en skaffat en samarbetspartner (Sponsorhuset) som kommer att hjälpa oss att få in pengar till föreningen.

Du kan via vår webbshop handla från CDON, Halens, InkClub och över 130 andra välkända nätbutiker till samma pris som vanligt, men med den skillnaden att en procentsats eller ett fast belopp på ditt köp tillfaller Rosendahls Ryttarförening, givetvis utan att det kostar ett öre mer för dig!

Nu behöver föreningen din hjälp! Klicka på menyrubriken Webbshop och välj sedan vilken butik du vill handla hos. Allt du handlar via vår webshop-sida genererar pengar till föreningen, du ser vid varje butik hur mycket pengar som går till oss. Här finns något för alla och det dyker hela tiden upp nya företag som ökar utbudet och ser till att kanske just ditt behov blir tillfredsställt.

I webshoppen finns även ett företag som heter CINT, anmäl dig där så fort du kan! Efter att du gjort det kommer du att få ett mail ungefär 1 gång i månaden med lite frågor som oftast bara tar 5-10 minuter att besvara och föreningen får en peng för detta. Gör vi det allihop så blir det bra med pengar. Be även alla era vänner, kollegor och släkt att anmäla sig på CINT och handla sina varor på nätet via www.sponsorhuset.se givetvis för vår förening!

Skribent: Annelie Ljung

GRÄSROTEN Svenska Spels kunder är med och delar ut 50 miljoner kr per år till landets idrottsklubbar, vi är en av dem!

 

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

 

SAMARBETSPARTNERS

SPONSORHUSET har samlat över 200 kända nätbutiker på en hemsida och det kostar inget extra för dig att handla via dem. Varje köp ger pengar tillbaka till både dig och föreningen!

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan 

SISU hjälper föreningen med material och ibland kursledare vid teoretiska lektioner och kurser i föreningslära mm.

 

IdrottOnline

IDROTTONLINE är svensk idrotts gemensamma verksamhetsstöd. Ladda hem appen för en gemensam mötesplats och verktyg för att kommunicera, rapportera och administrera din idrott

 

ANTAL BESÖKARE

Postadress:
Rosendahls RF - Ridsport
Therése Ljung, Tunnbindargränd 2
70223 Örebro

Besöksadress:
Rosendahls ridskola, Tysslinge 440
71995 Vintrosa

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info