RRFs Vänner

Vill du stödja vår förening, men har varken tid eller möjlighet att hjälpa till på arbetsdagar, tävlingar eller med försäljning? Anslut dig till RRFs Vänner istället! Du kan skänka valfritt belopp års- eller månadsvis.

Vill du hjälpa vår sponsor att dra in pengar till vår förening! Besök Sponsorhuset eller Sportklicket, alla inköp respektive klick du gör ger pengar! Vi ser till att pengarna kommer till bra användning för föreningens medlemmar.

Namnen på RRFs Vänner kommer att anges på en tavla i det nya huset samt på vår hemsida, som tack för ert stöd. Kontakta oss via e-post om du inte vill ha med ditt namn samt om du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Uppdaterad: 25 AUG 2018 20:39 Skribent: Annelie Ljung