Medlemsförsäkring

Information gällande ny olycksfallsförsäkring

Du som är medlem i en förening som ingår i Svenska Ridsportförbundet omfattas sedan den 1 januari 2017 av en ny olycksfallsförsäkring via ditt medlemskap.

Försäkringen ger dig ett bra grundskydd om du råkar ut för en skada när du rider och är framtagen i samarbete med Svenska Ridsportförbundet.

Mer information, läs här!

Skadeanmälan ska skickas in av en representant i styrelsen så maila dina uppgifter (du ser vilka via länken ovan) till This is a mailto link.

Uppdaterad: 21 NOV 2017 12:54
Skribent: Annelie Ljung-Ymerstam