Medlemsinformation

Enskilda medlemmar betalar 300 kr/år och ett familjemedlemskap kostar 500 kr/år. Är den ridande under 18 år krävs ett familjemedlemskap. Avgiften betalas till föreningens bankgiro 154-7504. Ange namn och personnummer på insättningen samt att det avser medlemsavgift.

OBS) From 1/1-2018 höjs medlemsavgifter till 375kr för enskilda medlemmar och 650kr för familjer.

Befintliga medlemmar faktureras för medlemsavgift och ev. anläggningsavgift i början av varje nytt kalenderår.
Via medlemsavgiften bidrar man bland annat till de aktiviteter och kurser som anordnas för medlemmarna. Du som tävlar för föreningen kan även få din licensavgift ersatt, om föreningens ekonomi tillåter och du får även 50% rabatt på anmälningsavgiften till tävlingar anordnade av vår förening.

Det ingår en olycksfallsförsäkring från Länsförsäkringar samt medlemstidningen Häst & Ryttare från Svenska Ridsportförbundet. (saknas du tidiningen, skicka ett mail till This is a mailto link).

Alla som nyttjar anläggningen privat (utöver ridskoleelev under lektionstid) ska även betala en anläggningsavgift. Se gällande priser på anslag i ridhuset (om du inte vill betala per år eller per gång).

Anläggningsavgift betalas till föreningens bankgiro 154-7504 eller med Swish: 123 626 27 29. Ange namn, telefon eller epostadress och att det gäller anläggningsavgift på insättningen.

800kr/år för medlemmar och 1500kr/år för icke medlemmar. Engångsavgift: 60kr/häst för medlemmar och 100kr/häst för icke medlemmar.

Tips! Läs mer om RRFs Vänner

Uppdaterad: 06 MAR 2017 11:25