Ridskolan

Stallkatten om våren

Välkommen till Rosendahls Ridskola!

En liten och trivsam ridskola där jag försöker få en bra stämning och att erbjuda roliga övningar.

Huvudinriktningen är dressyr, men jag erbjuder även lektioner i hoppning, teori, tömkörning med mera.

Ridlekis finns för de riktigt små. Jag har även barn- och ungdomslektioner samt vuxenlektioner på flera olika nivåer från nybörjare till tävlingsryttare.

Rosendahls ridskola ligger i Tysslinge, cirka 1 mil väster om Örebro.

Kontakta gärna mig för mer information om tillgängliga platser!

Lollo Knutsson
Ridskolechef

2012-02-26
Nu finns äntligen en sida för ridskolan som har uppdaterad information om hästarna, lektionspriserna och mycket mer. Välkommen!

Rosendahls Ridskola

c/o Lollo Knutsson