Föreningen

RRF bildades 1998-06-07 av elever och föräldrar till elever på Rosendahls ridskola. Alla ridskoleelever är medlemmar i föreningen men alla medlemmar rider inte på ridskolan. Genom föreningen har alla en försäkring som gäller under tiden man är på ridskolan, när man deltar i föreningens aktiviteter samt resan till och från.

RRF arrangerar klubbtävlingar tillsammans med ridskolan. Föreningen arrangerar även lokala och regionala tävlingar i dressyr och hoppning. Medlemmar som börjar tävla löser sin ryttarlicens i föreningen.

RRF ordnar utbildningar och resor.

RRF tillhör Örebro läns ridsportförbund och Svenska ridsport-förbundet. Via förbundet har föreningens medlemmar möjlighet att delta i kurser, konferenser m m.

RRFs ungdomssektion heter HOVEN. Där är alla medlemmar upp till 25 år välkomna.

Verksamhetsplanering med mål och aktiviteter för 2010/2011

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:04