Föreningen

RRF bildades 1998-06-07 av elever och föräldrar till elever på Rosendahls ridskola. Alla ridskoleelever är medlemmar i föreningen men det finns även  medlemmar som inte rider på ridskolan.

Genom medlemskapet har alla en medlemsolycksfallsförsäkring som gäller under tiden man är på ridskolan, när man deltar i föreningens aktiviteter samt resan till och från stallet/tävlingen.

Man får även en prenumeration på Svenska ridsportförbundets medlemstidning Häst & Ryttare.

Föreningen försöker varje år att arrangera inofficiella klubbtävlingar samt träningar för externa tränare i samarbete med ridskolan. Du kan då hyra ponny/häst från ridskolan.

Medlemmar som vill tävla officiellt löser ryttarlicens i föreningen via Tävlingsdatabasen och får sedan 50% rabatt på startavgifterna på föreningens lokala tävlingar. Kontakta Lollo först för att komma överens om lån av häst/ponny.

I mån av efterfågan ordnas även gemensamma resor till större evenemang t ex Stockholm Horse Show.

Föreningen tillhör Örebro läns ridsportförbund och Svenska ridsport-förbundet. Via dessa medlemskap har föreningens medlemmar möjlighet att delta i kurser, konferenser m m till bra priser.

Finns intresse att gå ungdomsledarkurserna (ULK 1-3), som föreningen kan söka bidrag för från Idrottslyftet, betalar föreningen kursavgifterna. Du förväntas sedan kunna hjälpa till med lektionsundervisning mm.

Föreningens ungdomssektion heter HOVEN och de ordnar egna aktiviteter för barn och ungdomar upp till 25 år. Just nu söker vi er som är intresserade att bilda ungdomsstyrelse.

Välkommen!

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:04 Skribent: Therése Ljung